Om Olivomat


Våran affärsidé är väldigt enkel...


Vårt uppdrag på Olivomat är att leverera sann matglädje till Er varje dag. 

Vi har väldigt detaljerade matkunskaper, känsla för matkvalitet och förmåga att välja ut det bästa. 

Olivomat finns för Er som vill äta god och vällagad mat trots att tiden inte alltid räcker till.

Olivomat grundades 2007. Namnet försågs med två nyckelord Oliv och Mat, vilka står för Olivoljans centrala roll i matlagningen. Olivolja är inte enbart en läcker smaksättare i olika rätter utan är också nyttig och är den röda tråden i all matlagning på Olivomat.

Vår filosofi är att maten måste vara god och smakrik så vi lägger ner mycket kraft och engagemang på att löpande ta fram nya, spännande och genuina recept. All mat lagas från grunden i vårt moderna centralkök i Uppsala av våra kunniga kockar, vars förkärlek till mat och varma handlag med färska råvaror resulterar i goda smaker som för tankarna till "mammas kök"! Vår mat är erkänt välsmakande! 

Vi är certifierade enligt IP Livsmedel. Våra kunskaper inom matlagning, förvaring, paketering och hållbarhet har bidragit till att Olivomats rätter inte smakar som någon annan färdigmat, utan är unik i sitt sätt att bibehålla den ursprungliga smaken i maten.

Med hjälp av modern och miljövänlig gasteknik förändras luftens sammansättning och förlänger livsmedlets hållbarhet. Genom att ta bort syret och tillsätta en blandning av kvävgas och koldioxid i förpackningen skyddas den färdiglagade maten från omgivande luft. 
Detta kallas även för Modifierad atmosfär, vilket är ett mycket bra alternativ för att säkerställa matens kvalité och hållbarhet. 

Efterfrågan på våra produkter ökar ständigt!
Vi på Olivomat arbetar inte endast med fantastiska matlådor som paketeras och körs ut till Er. 
Vi arbetar även med middagar, buffeér, smörgåstårtor, sallader, pajer, lösvikt, baguetter, smörgåsar m.m. 
Ingeting är omöjligt! Det omöjliga tar bara lite längre tid! 
Kärleken till mat finns hos oss alla! 

Har Ni frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av Er till oss.