Catering
Cateringbuffé för alla tillfällen med närproducerat mat från Oliv-o-mat i uppsala. Litet eller stort kalas, på jobbet eller i hemmet. Vi hjälper dig gärna med catering av både buffeer och fasta menyer. Det ända som krävs är att beställningen är för minst 10 personer.
Ring 018-695010 eller maila till oss och berätta vilka önskemål du har; mat, dukning, dryckesförslag, personal etc.
Bokning/ Avbokning: (Bufféer, a la carte)
Bokning bör ske minst fem arbetsdagar före tillställning. Minst tio personer. Ändring av antal kan ske till tre dagar före tillställning. Om avbokning inte sker minst tre arbetsdagar före tillställning kan kostnader för arbetstid samt inköp av råvaror komma att debiteras.
Leveranser: Bufféer/ A la carte
Leveranskostnad tillkommer.
150 kr inom Uppsala
350 kr utanför Uppsala
500 kr Stockholms trakten
A la carte
Förrätter
Västerbottenostpaj serveras med gräddfil, rödlök och sikrom.
59kr/ p.p Jordärtskockssoppa serveras med pancetta, brödkrutonger samt tryffelolja 65kr/ p.p Parmaskinka i tunna skivor serveras med en sallad av melon, gurka och rödlök samt citronolja. 68kr/ p.p Kalvtartar smaksatt med tryffel, vitlök och färska kryddor. 79kr/ p.p Lax cheesecace på 2 sorters lax (Gravad & Röktlax) toppad med löjrom & dill serveras med avokadokräm smaksatt med vanilj. 69kr/ p.p Tartar på hälleflundra och lax serveras med chili- och citronolja. 69kr/ p.p Pilgrimsmussla marinerad med limé- och chili serveras med avokadokräm på solrosbröd. 75 kr/ p.p Skaldjurscocktail med limé, chili, färsk koriander och morotsjuice. 81 kr/ p.p
Varmrätter
Kalv Wallenbergare serveras med blomkålspuré, råröda lingon samt sås av rödvin.
119kr/ p.p Örtmarinerat kycklingbröst serveras med ricotta fylld canneloni samt tomatsås. 165kr/ p.p Fläskfilé rullad i tre sorters peppar serveras med tryffelsås och potatisgratäng. 175kr/ p.p Oxfilé serveras med fondantpotatis, kompott på körsbärstomater och skogssvamp samt konjaksås smaksatt med soltorkade tomater. 215kr/ p.p Kryddstekt hjortfilé serveras med jordärtskocka, glaserade morötter och mandelpotatispuré samt madeirasås. 245kr/ p.p Olivomat´s Paella (kyckling, räkor, musslor, kräftstjärtar) serveras med citruskräm. 119 kr/ p.p Varmrökt laxbit serveras med ljummen sallad på primörer, risotto samt sås av färska kryddor. 169 kr/ p.p Gösfilé serveras med ragu på svamp och lök samt potatispuré smaksatt med sidfläsk. 179 kr/ p.p Abbore balloutin fylld med kräftor serveras med ost- och krondillsås samt örtkryddat potatispuré. 185 kr/ p.p Rödtunga serveras med tryffel morötter, rucolasmörsås och sellerikräm. 210 kr/ p.p
Dessert
Mörkchokladtarte serveras med färskt hallon samt apelsinkräm.
65kr/ p.p Vitchokladmousse serveras med hjortron buljong. 65kr/ p.p Jordgubbs cheesecake. 65kr/ p.p Olivomat´s Hallontiramisu. 65kr/ p.p Pannacotta med yoghurt och vanilj serveras med citrus marinerade bär. 65kr/ p.p
Bufféer
MedelhavetLimé & chilimarinerad pilgrimsmussla på mörkbröd med avokadokrämSmå pajer med mozzarella, chévre och primörer Blandade chakuterier med färsk fikon Risoni med kalamataoliver, rostad paprika och körsbärstomat Kalvrostbiff med parmesanost och salsa verde Rostadpaprikakräm, Fåroströra smaksatt med grön jalapeno Blandsallad med färska örter, morötter och rostade pumpakärnor Marinerade kronärtshjärtan. Hembakad bondbröd. 195 kr/ p.p Jorden runtTortilla fylld med primörer, körsbärstomater och getostkrämNya Zeeländska musslor i sitt skal med smak och doft av citron och dill Tariyakimarinerade kycklingspett med rostade sesamfrön Kräftcheesecace toppad med löjrom och dill Ugnsrostad sötpotatis med russin och tryffelhonung Plocksallad med krutonger och grovriven parmesanost Vitlöksdoftande guacamole Tiramisú Lantbröd med färskost 205 kr/p.p Svensk bufféRökta laxrullar fyllda med pepparrot och färskostKalvrostbiff med rosmarin i tunna skivor Skagentårta på kavring toppad med löjrom och dill Tunnbrödstubbar med röktren, syrliga primörer och pepparrot Potatissallad med kaprisbär, paprika och rödlök Västerbottenostpaj Kvibile gräddädel, Hjortronkräm, Örtkräm Spisknäcke med vispsmör 215 kr/p.p Orientalisk bufféCouscous med spiskummin, koriander och liméSmå tonfiskspett Sallad med morötter, borlottibönor, färsk mynta och citron Rosastekt lammrostbiff med sardeller och basilika Vinbladsdolmar med fåroströra smaksatt med grön jalapeno Pitabröd med getost, zucchini och rostad paprika Mixad grönsallad med pinjenötter granatäpple Hoummus Bröd smaksatt med oliver Apelsinpannacotta 229 kr/p.p MingelMozzarella och körsbärstomatspett på rucolabäddTunnbrödstubbar med lax dillmarinerad gurka och citronkräm Små fläskfiléspett med äpple och paprikasalsa Musslor i sitt skal med smak och doft av citron, chili och vitlök Crostini med tryffelkräm och parmaskinka Grissini, Mangokräm Bröd och smör 175 kr/p.p NyårTunnbrödsrulle med knaprigsallad, grillad zucchini och fetaostKycklingbröstskivor på crostini toppad med getostkräm och körsbärstomater Liten hummercocktail med mango, citron och färsk koriander Små oxfiléspett med smak och doft av chili, citron och vitlök Varmrökt laxbit kryddad med tre sorters peppar Ugnsbakad mandelpotatis med grillad sparris, morötter och tryffelhonung Rädis- och fänkålsallad Löjromskräm Mörkbröd med färskost Vitchokladmousse med hjortronbuljong 360 kr/ p.p MidvinterBulgursallad med grillad sparris, zucchini och fårostGremolatamarinerat kycklingbröst Citron och basilikagravad lax Wrap med rostbiff, syrliga primörer och pepparrot Limémarinerade räkor med chili, paprika och koriander Risoni med kalamataoliver, rostad paprika och körsbärstomat Avokadokräm smaksatt med vanilj, Örtkräm Fullkornsbröd och spisknäcke Gorgonzola med kex och fikonmarmelad 189 kr/ p.p VårLaxcarpaccio på salladsbädd och apelsinMarinerat kycklingbröst med färskpotatissallad Limé- och chilimarinerad pilgrimsmussla med avokadokräm på solrosbröd Crostini med pepparsalami, mozzarellaost och pesto Sallad på grillade primörer, tryffelhonung samt gräddädel Mango- och paprikasalsa, Parmesankräm Marinerade kronärtskockshjärtan Hembakad bröd med färskost 180 kr/p.p StudentenMelon- och kräftsallad med citron och örtoljaParmarullar fyllda med äppeltzatziki Potatis och gurksallad smaksatt med kummin Laxspett med koriandersalsa Wrap med grillade grönsaker och fetaost Kycklingbröstskivor på crostini med tryffelricotta och färsk timjan Grönsallad med rucola, morötter och apelsin Olivbröd med färskost. Örtkräm Vaniljpannacotta med citrusbär 190 kr/p.p HöstGnoccipasta med grillade höstprimörer, fårost och tryffelVarmrökt laxbit med grillad sparris och hyvlad parmesan Kalkonbröst i tunnaskivor med örtkräm Crostini med havskräftstjärtar på bädd av mild kycklingleverpastej Små pajer med kantareller och chévreost Sallad på färskafikon, mozzarella, tryffelhonung och parmaskinka Äpple och paprikasalsa, Rostadpaprikakräm Mörkbröd och spisknäcke Briéost med hjortron 195 kr/p.p |